Skip to main content

Fedtprocentmåling

Få målt din fedtprocent

Kroppen består af forskellige vævstyper, der indbefatter muskler, fedt, indre organer og knogler. Fedtprocenten viser hvor stor en procentdel af din totale kropsvægt, der består af fedtvæv.

Mange bruger vægten som mål for, hvor godt det går med træning eller kost. Andre bruger spejlet og nogle helt andre bruger målebånd. Og så er der dem, der bruger fedtprocenten. Der er fordele og ulemper ved alle former for mål, men der er ingen tvivl om at fedtprocenten er et rigtig godt mål for din kropssammensætning.

Fedtprocenten måles ved hjælp af en fedtprocentmåler. Måleren ligner en ”badevægt” og deltageren stiller sig op på vægten uden sig sko og strømper. Alder, højde og køn indtastes, hvorefter en meget lav elektrisk strøm sendes gennem kroppen*).
Fedtprocenten beregnes på grundlag af fedtmasse, knoglemasse og muskelmasse, andel af vand i kroppen samt BMI.

Måling af fedtprocenten bør udelukkende benyttes til at sige noget om den enkelte deltagers fedtprocent, og kan bruges til at vise ændringer over tid. Målingerne bør altså ikke sammenlignes med andre deltageres målinger.

VENDIAFitness tilbyder fedtprocentmåling til kr. 30,- pr. måling. Målingen skal foretages inden dit træningspas påbegyndes.
Kontakt receptionen såfremt du ønsker at få målt din fedtprocent.

*) Tilbydes ikke til folk med pacemaker

Ønsker du at blive medlem?

Meld dig ind i dag og bliv en del af fællesskabet

VENDIAFitness

Thomas Morildsvej 11
9800 Hjørring

CVR.nr.: 65223511

Tlf.: +45 51531981
post@vendiafitness.dk

Følg os

© Alle rettigheder tilhører VENDIAFitness.

Webbureau ITTP